augustus 16, 2017

Local Online Marketing

Bent u een slimme ondernemer? met Local Online Marketing zeker!

Uiteraard bent u dat al, vandaar dat u nu op de website van Local Online Marketing bent beland. Het zou zomaar kunnen dat uw website niet genoeg leads genereert en u op zoek bent naar een betere performance van uw AdWords campagnes dan wel van uw on- en offSite SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Local Online Marketing

Local Online Marketing is u hierbij graag van dienst en heeft een lange historie op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en sinds een tweetal jaar de beste AdWords campagne bouwers voor u in dienst die zelfs de uitzonderlijke Google AdWords Premium partner hebben.

Wat is de werkwijze?

Vooraf kijken wij naar uw bestaande website en geven u advies waar de technische knelpunten liggen, denk herbij aan:

  • Is uw website mobiel vriendelijk?
  • Is uw website voorzien van AMP versies van uw pagina's?
  • Is uw website voorzien van een SSL cerfiticaat?
  • Is de laadsnelheid van uw website in orde?
  • Gebruikt uw website schone code
  • Is er gebruik gemaakt van Schema opmaak
  • Bent u aangemeld bij lokale directories
  • Etcetera...

Vaak gaan er met alleen al bovenstaande checkpoints een aantal dingen op u afkomen, bij een verouderde website kunnen wij u ook webdesign aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Bel hiervoor met : 076 820 0350

Na de technische adviezen en optimalisatie gaan wij pas aan de slag met de langetermijnstrategie. Dit houdt in het opbouwen van een linknetwerk voor uw bedrijf. Wij beginnen met branding en bouwen dit uit met ankers voor de voor u relevante zoektermen. U website zal in verloop van tijd krachtiger worden en dus zult u op vele organische termen gevonden worden.

Mocht het zo zijn dat u met een zeer concurrerende zoekterm op pagina 1 wilt scoren dan zullen wij na onderzoek hiervan u een advies geven. Lukt dit namelijk niet, dan krijgt u van ons direct het advies dat dit niet haalbaar is en verwijzen wij u naar onze AdWords specialisten. Via AdWords kunt u namelijk wel met moeilijke termen op pagina 1 komen, echter deze resultaten betaald u aan Google per klik. Hoe concurrerender de zoekterm, hoe hoger de kosten per klik.

Opereert u bijvoorbeeld in Amsterdam met uw taxibedrijf en wenst u op pagina 1 met de zoekterm "Taxi Schiphol" te komen, dan is er geen betere oplossing (op korte termijn) denkbaar dan een dagbudget in te stellen voor Google AdWords. Bel voor meer infomatie hierover direct met: 076 820 0350